התהליך של ניתוחי אף משניים הוא תהליך מאוד מורכב

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

05/02/2011 | 02:37 | מאת: דה פיינל פור

אשר נמשך שנים במידה ועוברים ניתוח אף כושל, מוצאת את עצמי בגיל מתקדם, אחרי ששנותיי חלפו בהרגשה רעה לצד המועקה ולצד הצלקת שתישאר איתי כל חיי.שנותיי האלה שכל כך רציתי אותם והייתי בטוחה שלי זה לא יקרה כמו רבים אחרים וכמו הרופאים המעטים שיש החלטתי שיבוא יום ואני אשלח תמרורי אזהרה למי שלא רואה את האותיות הקטנות או את מה שלא חווה ואני באמת משתדלת לעזור למרות שזה עצוב לי מאוד. קשה לשכוח וקשה לדעת שאותו רופא שהרס ולקח ממך כל כך הרבה עדיין ובאפאתיות ממשיך לחזור על מעשיו הקודרים. זה מחלחל ומשאיר אותך אדם שיש בו פחד שיפגעו בו שוב. לכן,הכירו את הרופא שלכם כמה שיותר וכמובן לא למהר ולחשוב אם באמת האף שלכם כזה גרוע כי לא תמיד יוצאים כמו בסרט יפים עם ביטחון.

05/02/2011 | 12:44 | מאת: גדי בז

עברת תיקון או שנשארת פגומה? תשאירי מייל.

06/02/2011 | 06:15 | מאת: שקד

כ"כ צודקת אני מבינה אותך עשיתי ניתוח אף לא ממזמן אצל רופא עם מלא המלצות והתוצאה גרועה מכוערת אף קטן וחזירי מי שיכול לווותר שלט יעשה אני השתנתי מאוד מנערה עם שמחת חיים נהייתי כויה ועצובה זה אפינו מרכז פנינו תזהרו!!!

07/02/2011 | 16:10 | מאת: לשקד

היי שקד האם עשית ניתוח אף ראשוני? או משני? מנסיון אני יודעת שלוקח כמה זמן עד שהאף יורד מנפיחותו ומשנה צורה..אין לך לדעתי מה לחשוש..בטוח הוא ישתנה לטובה ותראי שאת תאהבי אותו. חברה שלי עשתה ניתוח באף לפני כמה שנים ואני זוכרת שהיא התקשרה אלי היסטרית ואמרה שהאף שלה חזירי,כשהגעתי אליה לבקרה ראיתי שאכן האף סולד בצורה חזירית ונפוח ומאוד חששתי אבל לאחר כמה חודשים האף ירד מהנפיחות ונהיה יפהייפה. אם את אומרת שהוא יצא קטן אולי בגלל זה נראה לך שהוא חזירי כי הוא נפוח אבל הוא ירד.

01/03/2011 | 22:48 | מאת: ליהי

בהמשך לתגובתך תוכלי אולי לענות לי בפרטי אצל איזה רופא עשית הניתוח,אני גם רוצה ללכת לרופא שיש עליו המון המון המלצות טובות אך אני עדיין חוששת מהתוצאה.

29/03/2011 | 23:40 | מאת: אני איתךך

ראיתי את התגובה שלך לפני הניתוח ואמרתי יואוו אני מקווה שאני לא אדבר ככה אחרי וכן עשיתי את מוסקונה חשבנו שהוא הכי טוב אבל לא כך היה יצא לי אף סולד וקצר מידי לא טבעי ולא מתאים לי לפנים אני רק בת 20 ומרגישה שחיי נהרסו אין לי אנרגיות לעשות כלום ממש כלום התוכניות על לימודים וקריירה נעלמו או נידחו שאלתי אם ההרגשה הרעה ורגשות החרטה עוברות או שזה ישאר לי ככה כל ימי חיי אני חושבת על שיחזור אבל מפחדת מהסיכון מה את אומרת כדי לעשות שוב ניתוח אשמח אם תצרי איתי אפילו קשר במיייל[email protected]

07/05/2023 | 14:55 | מאת: רומי

בבקשה תרשמי מי הרופא????? יש הרבה רופאים אי אפשר לדעת ממי להיזהר

07/05/2023 | 14:58 | מאת: רומי

מי הרופא? יש כיום הרבה רופאים ואי אפשר לדעת ממי להיזהר

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים