דר' מאייר או דר' בדני

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

02/02/2011 | 11:32 | מאת: אורית

שלום לכולן, הייתי במס' ייעוצים לגבי הגדלה + הרמת חזה. נשארו 2 רופאים לבחירה. על מי הייתן ממליצות דר' עמנואל בדני או דר' יצחק מאייר ?

06/02/2011 | 15:12 | מאת: נטלי

הי אורית, הייתי חייבת להגיב לך על הודעתך,משום שאני כל כך מרוצה ומאושרת מהבחירה שלי בד"ר מאייר, עברתי הרמה שדיים לפני 9 חודשים בערך ואני אדם חדש לחלוטין, התוצאה נראית ממש יפה יותר יפה וטוב מימה שתארתי לפני, הרופא הזה מקצועי בסדר גודל בינלאומי לדעתי, וגם אגב בנות המרפאה מקסימות, ממליצה לך בחום ושיהיה לך בהצלחה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים