לא מרוצה ומאוכזבת

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

15/01/2011 | 19:29 | מאת: אילי

שלום. אני בת 52 ועברתי לפני כחודשיים ניתוח פנים וצואר עפעפיים עליונים בלבד והגדלת חזה. יש לציין שאני לא מרוצה מהתוצאות ולמרות שערכתי ובדקתי והלכתי למספר רופאים ושמעתי את הליך הניתוח ובחרתי רופא שנראה לי שהוא מתאים לי וגם שהיה כימיה איתו והוא ענה על ציפיותי. לאכזתי הרבה אז ככה|: בעפעפיים העליונים בעין הימנית העפעף נוטה למטה ויש עודף של עור יותר מהשמאלי וזה לא יפה כי רואים הבדל בין העין השמאלית לימנית. בביקור שהייתי אצלו לפני יותר מחודש הוא אמר שעין עדיין נפוחה אבל חודשיים אחרי הניתוח זה צריך להיות סופי וזה לא יפה. מעל הגבה הימנית יש בליטה שלא עוברת כבר חודשיים וזה כנראה מהחוט של הרמת הגבות ואגב לא רואים שהגבות הורמו אולי הוא חיזק אותם. הבליטה מאוד מודגשת וזה מכוער. אני כבר שבועיים עושה קומפרסים עם כרית חימום כמה פעמים ביום למשך 10 עד 15 דקות אך הבליטה לא עוברת. את העור בצואר הוא מתח בסדר אך מתחת לסנטר זה לא ממש מתוח וזה מעט רפוי ונראה לי שעוד שנה יהיה לי סנטר כפול ורואים גם שריר בולט של הצואר. אני קראתי שקושרים את שרירי הצואר הרפויים ושואבים את השומן בזמן ניתוח הצואר. שאני קראתי את הליך הניתוח לא ראיתי שהוא קשר את השרירים אלא שאב רק את השומן וזה לא ידעתי. עד עכשיו מסביב לפנים מהאוזניים ועד אמצע הסנטר עדיין אין תחושה כאילו הכל רדום וגם במרכז הקרקפת אני לא מרגישה כלום. הבנתי שזה מהזריקות אבל כל כך הרבה זמן. עכשיו לחזה. הוא התעקש על גודל של 305 ואני רציתי יותר וחבל שוויתרתי כי הוא אמר שזה מתאים לגודל ולגיל שלי. עכשיו השד הימני נראה יפה והשמאלי ירד ונראה קטן יותר וזה היה שבוע אחרי הניתוח. הוא אמר שהשתל השמאלי הסתובב והימני גם אמר להסתובב אבל זה לא קורה מה שזה שירד נראה קטן יותר וזה מרגיז אותי. עכשיו מה עושים עם הבליטה מעל הגבה והאי סימטריה בעפעפיים? אני לא יכולה להסתובב ככה כי כל הזמן אני מקבלת הערות מה יש לך מעל הגבה ונראה שלפני הניתוח לא העירו לי כמו עכשיו ולכן אני מתוסכלת. גם לסבול מכאבים גם לשלם הרבה כסף וגם התוצאות לא נראות לי. אני חתומה על הסכם שבו אני לוקחת בחשבון את התוצאות אבל בכל זאת האם יש רופאים שמתקנים אם התוצאות לא משביעות את רצון הלקוחה

17/01/2011 | 20:45 | מאת: תמרה

22/01/2011 | 19:51 | מאת: רחל

אני מעוניית גם לעבור מתיחה והרמת גבות לפחות כתבי מאיזה אזור הוא אם את לא רוצה לפרסם את שמו תודה

04/02/2011 | 15:44 | מאת: א

אנא תשלחי עוד פרטים על הניתוח ומי הרופא- (עדיף גם תצלומים מלפני ואחרי לא דחוף)

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים