הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

10/01/2011 | 23:29 | מאת: ממפוחדת

היי עברתי הגדלת חזה לפני כשנתיים ובחצי שנה הראשונה אחרי הגדלת החזה הרגשתי בצניחה וריקון משמעותי של שד בצד ימין לאחר שפניתי למנתח שעשה לי את החזה טען המנתח שהשתל התהפך ושיש להפוך אותו בחזרה הוא טען שהוא רוצה להוציא לי את השתל ולהפוך אותו ולהכניס את אותו השתל שוב רציתי לדעת האם הדבר הזה ייתכן כי זה מוזר הרי ברגע שמוציאים שתל מהגוף לא ניראה לי שמותר להכניס אותו בחזרה הוא רוצה להכניס אותי לניתוח חוזר על מנת להפוך את השתל ואני ממש מפחדת במיוחד אחרי שאותו רופא הופיע בכלבוטק אשמח נואשות לתגובת תשובה

11/01/2011 | 20:53 | מאת: חן

את יודעת התוכניות האלה נועדו בשביל משהו, כדי למנוע מנשים להגיע לרופא הזה אז בשבילך זה היה המלצה??? על טיפשות משלמים ביוקר...

16/01/2011 | 21:05 | מאת: ממפוחדת

אני הלכתי אליו הרבה לפני שהוא הופיע בכלבוטק אני עשיתי את הניתוח לפני שנתיים כמעט ושנתניים רדפתי אחריו לתיקון אחרי שהוא הופיע הכלבוטק התברר לי הכל על הטףפפסים שלי רשום פלסטיקאי מומחה לא היה רשום משהו אחר לכן סמכתי עליו והוא רוצה לבצע ניתוח חוזר אבל השאלה היתה אם מותר להוציא את השתלים להפוך אותם ולהכניס אותם חזרה לגוף

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים