הגדלת חזה שיראה הכי טבעי! מחפשת מישהי שעברה הגדלה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

10/01/2011 | 21:27 | מאת: שיר

היי אני מעוניינת לעבור הגדלת חזה בקרוב. אני בת 23 ככה שאני לפני לידות והכל. החזה קטן מאוד אבל אני לא שטוחה לגמרי. אני מאוד מפחדת מהמראה המנותח, העגול מידי והגדול מידי. אני רוצה שהחזה ייפול הכי טבעי שיש בלי שייראו את הצורה העגולה של השתל אבל לא שתל אנטומי. יש כאלה שאומרים לי שמעל השריר נראה טבעי ויש שאומרים מתחת לשריר. אני רוצה גודל נורמלי של שתל משהו בסביבות 250-300CC... מישהי עברה הגדלה בגדלים האלה ויכולה להמליץ על רופא? מתחת השריר ומעל? המון תודה!

20/01/2011 | 16:23 | מאת: שם בדוי

היי, עשיתי אצל ברוך גרבר ניתוח לפני 5 שנים. היה לי חזה יפה לפני הניתוח שהפך לחזה מהמם אחרי הניתוח. חייבת לציין שהוא רופא מדהים והיחיד שלא הסכים להגדיל את החזה מעל ל 250 סמ"ק עבורי, למרות שכל הרופאים האחרים התעקשו על 350 סמ"ק. בדיעבד, הוא צדק וכל סמ"ק נוסף היה פשוט נראה מגוחך עליי. השתל ממוקם תחת השריר (מה שמאפשר בדיקת ממוגרפיה מדויקת יותר בהמשך, ויציבה טובה יותר של השתל לאורך שנים). התפרים קטנים, יפים וכמעט שאינם מורגשים. במהלך ההחלמה ענה לכל שאלותיי (והייתי היסטרית לכל שינוי וכאב). למרות פגישות ייעוץ אצל המפורסמים היקרים והטובים שברופאים,החלטתי לתת בגרבר את אמוני, והיום אני מודה על כך ומרוצה מאוד מההחלטה שקיבלתי. המחמאות (גם מבנות שעשו אצל רופאים אחרים) לא מפסיקות להגיע, ומבין כל החברות שלי והחזה שראיתי, שלי יצא הכי טבעי , סימטרי ויפה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים