מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

22/12/2010 | 15:40 | מאת: מתלבטת

הייתי בפגישת יעוץ אצל דר רון עזריה בת"א וגם אצל דר רונן גלזינגר בב"ש. שניהם עושים רושם מאד טוב. אבל, מסיבה לא מובנת המחיר בב"ש גבוה בכ 8000 ש"ח מאשר בתל אביב. האם הקרבה הגאוגרפית "שווה" את המחיר הגבוה? ממה נראה לכם נובע הפער? אני די מתלבטת במי לבחור כי נסיעות תכופות לת"א אחרי ניתוח לביקורות לא נשמע לי תענוג גדול. אשמח לתגובות.

24/12/2010 | 09:22 | מאת: רונית

שלום רב אני כבר חודשיים אחרי מתיחת בטן ושאיבת שומן. מאוד מרוצה מהתוצאה אבל לא פחות חשוב, מהייחס של ד"ר עזריה וצוות המרפאה שלו (בעיקר ממיה שעד היום דואגת לי). בקיצור, היה שווה, התוצאות מצויינות הליווי אישי אין טענות. רונית נ.ב. אני גרה בכרמיאל

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים