צפון

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

09/12/2010 | 10:26 | מאת: חלי ראש

אני רוצה להגיב על אימל שקראתי בקשר לדר טלי פרידמן שלא הולכים לרופא שהוא צעיר בגיל מה זה השטויות האלה אם לא הולכים לרופא צעיר אז בואי ואומר לך מה עושה ד"ר פרידמן בימים אלה היא מנהלת את המחלקה האסטטית בבית חולים אסף הרופא היא חברה באגודת הרופאים הפלסטית של קופת חולים מכבי היא מנתחת האופן פרטי ועוד ידה נטויה בנוסף ד"ר פרידמן כבר ניתחה לא מעט נשים בארץ ובעולם כאשר עברה התמחות בניתוחים אצל אחד המנתחים הפלסטים הטובים בארה"ב עכשיו בקשר להמלצתך ללכת לרופא בעל 30 שנות ותק לא תמיד זה אומר שהם טובים יותר חלקם כבר לא מעודכנים בשיטות החדשות והם תקועים על דרך ניתוח מסויימת ולא תמיד פתוחים לשמוע על דרכים חדשות וולא מתחשבים ברצון הלקוח כי הם חושבים שהם יודעים יותר טוב מכולם ובהרבה מקרים אני שמעתי על רופאים כאלה ששילחו את הלקוחה הביתה כי היא רצתה גודל מסוים או משהו שנגד להמלצה של הרופא אז הרבה פעמים רופאים מבוגרים חושבים שהם יודעים הכל אז לפני שאתם מדברים סרה על רופא זה או אחר תבדקו את הרזומה שלו ולכו לראןת עבודות שהוא עשה ואז תחליטו

09/12/2010 | 22:50 | מאת: לילי

מספיק כבר עם השטויות האלה - את רוצה לפרסם תפרסמי נטו, אבל איך את יכולה להשוות רופאה צעירה לרופא או רופאה עם נסיון של שנים??

12/12/2010 | 10:52 | מאת: אחת שיודעת

אין בפורום הזה אף תשובה והמלצה שהיא לא מיחצן או בעל אינטרס. עובדה שעל השאלות היותר מסובכות אף אחד לא עונה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים