ניתוח הקטנת חזה והרמה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

20/11/2010 | 23:05 | מאת: מורן

מעוניינת לעבור ניתוח בעוד כחודשיים, אשמח להמלצות וחו"ד על ד"ר קליין, פרופ' אולמן, דר' רמון, ד"ר שושני אורן.... אשמח לשמוע לגבי ההתאושששות , הצטלקויות .... הרי כל מנתח מציין שאחרי 4 ימים אפשר לחזור לעבודה... (המלצת היועצת של ד"ר קליין)... תודה לכל מי שתוכל לסייע ולהאיר את עיניי...

25/11/2010 | 10:31 | מאת: ללא שם

מורן שלום הנני רוצה להמליץ על פרופסור הר שי ירון מחיפה .שמנתח בביהח אלישע.אתר הקליניקה תמצאי באינטרנט.לאחר הנתוח לא תחושי כאבים ההחלמה מהירה וכמובן תשמעי לעצת המנתח ולא לסביבה. בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים