ניתוח עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

09/11/2010 | 11:26 | מאת: יעל

לפני כשנתיים עברתי ניתוח להרמת עפעפיים וגבות הניתוח לא הצליח ולאחר כמה חודשים עברתי תיקון בהרמה נוספת של הגבה למרות הניתוח ולמרות התיקון עפעפיי עדיין נפולים בקצות העין האם יש טעם לעשות תיקון על תיקון או שמא המצב יכול רק להחריף ולהיראות גרוע עוד יותר?

01/12/2010 | 15:49 | מאת: גל

שלום יעל, תודה על תשובתך לגבי דר מאיר כהן. הייתי אצלו בייעוץ, וראיתי את מזכירתו חוה לוי שעברה אצלו מתיחת פנים. כנראה מתיחה מוצלחת כי היא נראית טוב. גם שרית ישי לוי, פרסמה שעשתה אצלו מתיחת פנים וצואר והיתה מרוצה. זה מאוד מבלבל. בכל אופן מצטערת שהניתוח שלך לא הצליח. כפי הנראה לא אתנתח אצלו, בעקבות התגובה ששלחת לי. תודה, גל

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים