הגדלת חזה ד"ר יעקב בר

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

05/11/2010 | 21:01 | מאת: ניצן

שלום..הייתי שמחה לקבל המלצות או טענות על ד"ר יעקב בר ,אני שוקלת לבצע אצלו ניתוח להגדלת חזה..והייתי שמחה אם יעזרו לי לקבל אינפורמציה. תודה רבה!!

08/11/2010 | 21:33 | מאת: הגר

אבקש אם את יכולה להוסיף אותי לפייסבוק...אני בת 18 ועושה עבודה בתקשורת על ניתוחים פלסטיים ואני מעוניית לשאול אותך כמה שאלות ואשמח אם תשתפי פעולה.... זה לא מחייב ממך כלום עש שלא תדברי איתי ולא אעשה דברים שניגוד לרצונך...אשמח אם תצרי קשר....hagar miller 17 מחיפה אם לא בפייסבוק אז באימייל שלי:[email protected]

15/11/2010 | 09:55 | מאת: שרון

שלום שמי שרון ואני ביצעתי אצלו ניתוח להגדלת חזה לפני כחמש שנים. התוצאה מדהימה, חזה מושלם, מראה טבעי, ואני לא מפסיקה לקבל מחמאות. אני אם לשלושה ילדים ומכל מי שאני מכירה שעשתה את הניתוח הזה, בשיא הצניעות התוצאה שלי פשוט מושלמת!! הבחור גאון, היחס אבהי, והכי חשוב הוא פשוט מומחה, מוכר באיגוד הפלסטיקאים ורופא בחיר מאוד. ניתן לסמוך עליו במאת האחוזים!!!! בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים