נתוחי פנים (עפעפעיים וכ"ו בלייזר מתקדם

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

27/10/2010 | 11:18 | מאת: נעים הליכות

1.אודה לך על פירטו התהליך כולו ובמה זה כרוך מבחינה פיזית ונפשית 2.פירוט טיפולים חדשניים בלייזר ועלויות 3.טיפולים ללא ניתוחים גם לאזור השפתיים ועלויות אני בת 57 שנה ,ללא בעיות רפואיות מאיזור חיפה המלצות על מומחים באזור חיפה

29/10/2010 | 13:39 | מאת: אודליה

שלום לך, בעזרת אתר זה חיפשתי אני ואימי את הרופא המתאים לניתוח כללי ומקיף לכל התופעות של גיל 60. לאחר פגישה עם ד"ר גוברין החלטנו ללכת עליו ובהחלט לא טעינו. יחס מצוין, צוות נפלא ואיכפתי, והכי חשוב תוצאות מדהימות!!! אין מילים לתאר את שדרוג החיים שאימי עברה, אני בטוחה שאפנה גם בדרך זו ואין לי ספק שבבוא העת, כשאצטרך, אפנה אך ורק לד"ר גוברין. אדם ענק, גדול מהחיים, מדהים, אפשר פשוט להתאהב בו. ידי פלא שלא כולם התברכו. את מאזור חיפה אז בכלל אין בעיה, לכי אליו, תדבקי את האופציה ולא תצטערי.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים