שבועיים אחרי ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

26/10/2010 | 17:34 | מאת: יוחאי

משו מוזר לי בפנים,כאילו שהם לא מה שהיו לפני ממש אדם אחר.(לרעה )העיינים ניראות פוזלות וקרובות ממש מוזרות,החלק שהיה הכי יפה בפנים שלי העיינים, פתאום ישתנו ונהיו ממש מוזרות קרובות ופוזלות אני בתסביך שזה ישאר ככה כבר הפסקתי להתיחס לאף שגם הצורה שלו לא ישרה ונפוחה זה כבר יותר מדאיג אותי הקטע שהעינים ישתנו ואפילו העירו לי על זה. אתה מכיר תופעה כזאת?זה יחזור למה שהיה או שמה ישאר כך.?

27/10/2010 | 19:07 | מאת: ליאת

כדאי לך לגשת לרופא אחר ליעוץ אני מכירה את רוני מוסקונה מנתח מעולה לאף

27/10/2010 | 19:21 | מאת: ככ

אני עשיתי כבר

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים