מחפשת ממליצה לד"ר אבנר בן שושן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

21/10/2010 | 12:10 | מאת: רמית

מישהי עשתה אצל ד"ר אבנר בן שושן ניתוח למתיחת פנים? הוא נראה מרשים ומקצועי. אבל חשוב לי לשמוע ממישהי שנותחה אצלו.

25/10/2010 | 17:29 | מאת: דניאלה

עשיתי אצלו מתיחת פנים. ואחיינית שלי עשתה אצלו ניתוח אף.הוא מעולה.גם בעבודה שהוא עושה וגם טיפול מסביב(ביקורות, התייעצויות שלי איתו בטלפון...) תני לי את המייל שלך אני אשלח לך תמונות שלי לפניי ואחריי. מהמם

28/10/2010 | 14:45 | מאת: גל

שלום דניאלה, ראיתי את תגובתך לגבי ניתוח מתיחת פנים. אני בשלה ההתיעצויות לקראת ניתוח כזה בשילוב עם ניתוח אף. האם את יכולה למסור מידע, איך עבר הניתוח, זמן החלמה, עלויות-והעיקר-איך התוצאה? תודה גל.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים