התלבטות לגבי מנתח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

20/10/2010 | 20:17 | מאת: נטעלי

שלום לכולם! אני נורא מבולבלת, אני מעוניינת לעבור ניתוח אף ופשוט לא יודעת באיזה מנתח לבחור... בכל פורום אני שומעת משהו אחר ולכל רופא יש המלצות ואי המלצות.. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין הרופאים הבאים: עייש,קריכלי,מוסקונה,גבי אלשוילי. מי שיכול לתת לי המלצות אותנטיות לגבי הרופאים הנ"ל אני נורא נורא אשמח. המון תודה ובהצלחה לכולם!

21/10/2010 | 14:13 | מאת: נינט

למרות שהוא היקר מכולם. אצלו את באמת תקבלי תמורה לכספך בכול המובנים: יחס, תוצאה טובה ואחראיות.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים