להגדלת חזה- קליין סילפן או בורנשטיין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

29/09/2010 | 22:12 | מאת: ורד

הבנתי שהם אלה שעושים הכי הרבה ציצים וגם ראיתי אותם בתוכנית שהייתה בטלויזיה על הציצים לפני חודש. מישהי יכולה להמליץ מנסיון אישי?? אשמח לתגובות רק עליהם ולא לכל מיני יחצניות - תודה

06/10/2010 | 11:16 | מאת: יעל

שלום, אני עשיתי אצל בורנשטיין לפני 3 שנים בערך אשמח לעזור בכל שאלה שיש לך. ממה שאני יכולה לספר לך: הייתי ממש שטוחה לפני הניתוח, עשיתי שתל עגול גבוה 365 CC בכל צד, כמו שבורנשטיין המליץ לי. אף אחד לא הסכים לשים לי גודל כזה כולם המליצו על פחות, אם הייתי עושה יותר קטן הייתי מתה, כי גם ככה זה בכלל לא גדול, הייתי רוצה שיהיה יותר גדול מזה, אבל כמו שאומרים זה פרופורציונלי לגוף שלי. בכל אופן, הדבר היחיד ממנו לא הייתי מרוצה זה איך שהצלקות נשארו יחסית עבות, אבל אומרים שזה קשור לגנים , כל אחת ואיך שהגוף שלה מרפא צלקות ולא לרופא. אני הייתי הולכת שוב על בורנשטיין ומאוד מאוד מקשיבה לו בקשר לגודל ולצורה, השתל שהוא שם לי לדוגמא בכלל לא נראה פוש אפ מדי , נראה טבעי ויפה לטעמי. הוא כל הזמן אומר שבנות רוצות טבעי ולא גדול מדי ואחרי הניתוח מתחרטות, וזה נכון. אם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת לשאול

06/10/2010 | 11:18 | מאת: יעל

דרך אגב הייתי ביעוץ אצל קליין ועפתי משם, הוא בן אדם מקסים, יעץ גם לאמא שלי בקשר למתיחת פנים ולא הסכים לעשות לה משהו שלא יהיו תוצאות טובות והפנה אותה למישהו אחר, כך שבעיניי הוא אחלה בן אדם, אבל הציע לי גודל של 200 CC בכל צד, זה היה יוצא קטנצ'יק והייתי הורגת אותו אחרי הניתוח. מי שעושה הרדמה, וחותכים אותה וכל התהליך הזה מצפה שיהיו לה ציצים ולא שתי בליטות קטנות. תיזהרי עם זה, אל תבחרי קטן מדי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים