לאחר ניתוח אף...

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

20/09/2010 | 00:06 | מאת: מדוכא

עברתי ניתוח אף לפני שבועיים, האף שלי נפוח נורא ועדיין גדול ועדיין קצת נוטה כלפי מטה. אנשים שרואים אותי שאמרתי להם שאני עובר ניתוח אף אומרים שלא רואים כל כך הבדל. זה ממש מבאס! החלק של הסחוס, כלומר החלק התחתון של האף נראה עגול מאוד וגדול מאוד. אשמח אם מישהו שעבר ניתוח אף וחווה את מה שאני מרגיש כדי להסביר לי האם זה תקין? האם האף באמת ירד משמעותית? אני מזכיר שלפני שבוע הורד הגבס מהאף. תודה לעוזרים!!!

20/09/2010 | 15:20 | מאת: אבי

אחרי שבועיים האף עדיין נפוח וחבל על העצבים שלך, תן לזמן לעשות את שלו.

20/09/2010 | 18:43 | מאת: ליאור

האף עדיין נפוח..צורתו הקבועה ניקבעת רק אחרי שנה ..

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים