לכל מהללי דר קריכלי אפשר לשוחח עם אחד מכם??

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

11/09/2010 | 09:40 | מאת: ונוס

כי בנתיים אני רואה רק תשבוחות אך כשזה מגיע לרגע בו אני מעוניינת לשוחח עם אחד מהמנותחים המרוצים שלו אין תגובה! אשמח מאוד לשמוע ממכם קצת יותר פרטים! אכן נראה לפי האתר של דר קריכלי שהוא אכן אומן אך אשמח לשמוע מאנשים שעברו ניתוחים אצלו, בתודה מראש!

14/09/2010 | 14:54 | מאת: דידי

אני עשיתי אצלו ניתוח ואני מרוצה הוא באמת אומן.. הוספתי פה מייל אם בא לך דברי איתי

19/09/2010 | 23:51 | מאת: גיל

הייתי אצל ד"ר קריכלי ביעוץ - היה סבלני, נכנס לפרטים, הראה את מבנה האף בתמונות במחשב והסביר את שלבי הניתוח. היה גם מעניין וגם נחמד. אני רוצה לעשות ניתוח אצלו.

27/09/2010 | 23:51 | מאת: אני

בהצלחה

05/12/2021 | 01:17 | מאת: אורנה

היי אשמח לשוחח איתך לשמוע חוות דעת על הניתוח .

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים