שפנת נסיון

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

31/08/2010 | 17:32 | מאת: ירדנה

אני קוראת בתסכול ובהוזלת ריר אודות הניתוחים הפלסטים, וזקוקה לזה נואשות. השלתי בשנה האחרונה ע"י ניתוח מעקף 70 קילו והפדיחות בעודפי העור אתם יכולים לדמיין.. האם ישנה אפשרות להיות מנוחת חינם ע"י סטודנטים לרפואה בפיקוח רופא בכיר? אודה לתשובתכם.

07/09/2010 | 00:51 | מאת: אורית

יקירתי, זה עלול לעלות לך ביוקר רב אחרי המאמצ שהשקעת...וחבל מאוד. אני מבינה שהעניין הוא המחיר, אבל הבריאות קודמת לכל אל תהיי שפנת ניסיון של איש, המחיר גבוה מידי. קלאס קליניק, עלות חדר ניתוח =2.500 ש"ח. מפה, תבחרי לך מנתח אחד שאת תהיי בטוחה שהוא גם הרופא שלך ולא רק הטכנאי. בהצלחה ושנה טובה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים