ד"ר אריק זרצקי - המלצה לניתוח אף והגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

07/08/2010 | 15:11 | מאת: מירי ט

ניתוח אף וניתוח הגדלת חזה - המלצה על ד"ר אריק זרצקי לפני שבועיים בתאריך 22/7 עברתי ניתוח אף והגדלת חזה אצל ד"ר זרצקי, התרשמתי ממנו קודם כל כאדם וסמכתי עליו כבר מהיעוץ הראשון,לא פניתי לאף רופא אחר. מעבר למקצועיות המרשימה שלו, מדובר ברופא מוכשר, אמין, סבלני ומסתבר שיש לו ידיים של אומן,התגובות שקילבתי לגבי האף היו מדהימות, הוא עשה בדיוק מה שרציתי ומה שסיכמנו לפני הניתוח. ממליצה בחום.היחס האישי והליווי גם אחרי הניתוח חיזקו את ההרגשה שעשיתי בחירה נכונה. מעבר לכל מדובר ברופא משחזר ומיקרוכירורג, לא פחות חשוב מהאסטתיקה.

09/08/2010 | 11:43 | מאת: אחותי

מה השטויות האלו? מה הקשר בין ניתוח אף וחזה ומיקרוכירורגיה? אם כבר מישהו/היא רוצה לפרסם את הדוקטור אז לפחות שיהיה בשכל...

15/08/2010 | 22:36 | מאת: צופה

רפואה משחזרת ומיקרוכרורגיה מעידות על ידע נרחב יותר מפלסטיקה רגילה בה נדרש דיוק מעוף או בקיצור ניתוח פלסטי רגיל בהרבה פחות מסובך מניתוח משחזר ואם מדובר בפרסומת או באמת לא נדע אך אני אעדיף פלסטיקאי שעוסק גם בשיחזור

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים