אחרי ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

31/07/2010 | 17:17 | מאת: ורד

שלום לכולם אני אחרי ניתוח אף משהו כמו שלושה ימים אחרי עדיין נפוחה עם סמנים כחולים-אדומים מתחת לעיניים יש לי כמה שלאלות לכאלה שעברו ניתוח אף ואשמח אם תוכלו לעזור ראשית מה אפשר לעשות כדי שהנפיחות תרד כמה שיותר מהר אם בכלל? ובנוסף יש לי כל הזמן אפצ'י והאף שלי עכשיו ממש סתום כי אני לא מקנחת אותו אז מה עושים עם אף סתום איך אני יכולה לטפל בזה בלי לפגוע באף? תודה מקווה שתוכלו לעזור

05/08/2010 | 12:01 | מאת: ליאת

לנפיחות מתחת לעיניים תיקחי אפונה תקפיאי אותה שימי בקשית שתיים כאלה ושימי מתחת לעיניים לאיזה כמה דקות ..והאף הסתום תתני לזה קצת זמן

07/08/2010 | 02:24 | מאת: מנותחת

חצי כוס מים פושרים עם כפית מלח. לטפטף לאף בעדינות.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים