בקשת עזרה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

22/07/2010 | 18:01 | מאת: ליה

שלום אני פונה בנוגע לאמא שלי, אני מודאגת בגלל מצבה הנפשי. אמי תמיד היתה אשה מאוד אסטתית אשר דאגה לטפח עצמה ולהיראות טוב כי האמינה כי בראש ובראשונה זו חבותינו לעצמנו. אך אם השנים, בהתחלה לעט ואח"כ די בפתאומיות עור הפנים התדלדל ונהיה רפוי. היא החליטה החלטה, לפנות למנתח פלסטי וכך עשינו אך שום דבר לא הכין אותנו למחירים, 40,000 ש"ח. אנחנו עולים חדשים ואמי עובדת בשכר מינימום כך שאם כל הרצון חלומה של אמי התנפץ לרסיסים. קשה לי לראות את הסבל הנפשי היומיומי שלה – היא חווה את המצב מאוד קשה ולא יכולה להסתכל על עצמה. אני פונה בבקשת עזרה לממש את חלומה, בתקווה לפתוח את ליבם של אנשים אשר יכלו להבין ולהרגיש מה זה בשביל אשה. הרי גם בזמנים שלנו ניסים צריכים להתרחש.

26/07/2010 | 22:53 | מאת: רותם

אם מעוניינת תפני אלי למייל [email protected] ואני אחזור אליך עם תשובה - רותם

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים