אני בת 28 ואחרי שנים של חוסר ביטחון שממש

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

22/07/2010 | 10:42 | מאת: ונוס

מפריע לי בחיי היום יום ולא משנה כמה מחמאות אקבל החלטתי לעבור ניתוח אף על אף הסיכונים הכרוכים בדבר ואחרי שבאמת חשבתי לעצמי האם זה באמת מה שיפתור את התחושה הזו והגעתי למסקנה שכן, אך האמת היא שאני ממש מבולבלת ומפוחדת ואינני יודעת למי לפנות , אני מבינה שלא ניתן לקבל המלצות על רופאים אבל אשמח אם תוכלו לשלוח לי מסרים בכדי שלא אהיה עוד אחת מאותן בחורות שפנו לרופא הלא נכון . הרופאים שאשמח לקבל מסרים לגביהם הם דר שולמן (שמעתי שהוא מבוגר מאוד אך אם ישנה מישהי שנותחה אצלו לאחרונה אשמח לשוחח איתה גם במייל )על דר מאייר ודר קריכלי, תודה מראש לכולם!

24/07/2010 | 16:33 | מאת: תומר

קריכלי הוא מספר אחד בניתוחי אף, מנתח בארץ ובחו'ל. אני לא הייתי חושב על עוד מישהו.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים