מתלבט אלשוילי או מאייר??? המלצות/ השמצות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

29/06/2010 | 14:25 | מאת: ירין

מתלבט בין דר מאייר לדר אלשוילי,דר מאייר הציג גם את ההיבטים הפסימיים של הניתוח , אך השרה עלי פחות ביטחון, והוא מבצע את כל סוגי הניתוחים הפלסטיים..אך אינו רופא א.א.ג, אך הוא אומן בפיסול הגוף, לעומת דר אלשוילי שתיאר את הכל כוורוד... ושיעבור בקלי קלות.. דבר שמצד אחד מרגיע, בנוסף לעובדה שהוא מנתח אך ורק אפים, והוא רופה א.א.ג. אך מצד שני מעורר סימני שאלה... כי הוא אינינו פלסטיקאי.. וכאשר אני שומע "אל תדאג" אני מתחיל לדאוג... טווח המחירים הוא זהה .. ושניהם לא עורכים הדמיה ממוחשבת..

02/07/2010 | 00:27 | מאת: אני

אני עשיתי אצל גבי ניתוח אף ואני לא הכי מרוצה, יש לו נטייה שלא לעשות גב אף ישר אלא מעיין מגלצה כזו באף. מה שנותן מראה בובתי שכזה ולא טבעי. יש שאוהבים. אני מכירה הרבה שממש אוהבים תעבודה שלו אז אסור לומר רק שלילי. אני לא מרוצה. אגב הסתכלתי על האתר של דר גוברין נראה לי מנתח טוב. על מאייר אין לי מושג. בכל אופן בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים