למי שעבר ניתוח אף וחווה קשיים נפשיים אחרי..

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

24/06/2010 | 20:28 | מאת: אני

עברתי ניתוח אף לפני שלושה חודשים ואני ממש מצטערת על כך. אני לא אוהבת את איך שהאף נראה ונורא עצובה כל הזמן. רציתי להתכתב קצת עם אנשים שמרגישים כמוני, אולי להתעודד קצת ולקבל הבנה. אשמח אם מי שבסיטואציה כמו שלי יצור איתי קשר במסנגר: [email protected] תודה:)

28/06/2010 | 17:30 | מאת: יפעת

מאוד מצער שאת לא מרוצה וכל הכבוד שאת פונה לעזרה! חכי שנה, ואז תחליטי אם את רוצה תיקון. אני עשיתי אצל דר קריכלי ניתוח ראשוני מוצלח. הוא ידוע במומחיות שלו לתיקון פגמים אסתטים של ניתוחי אף ויוצר הרמוניה משופרת לפנים. הוא מומחה א.א.ג. ועוסק אך ורק בניתוחי אפים שנים רבות מאוד בארץ ובחול. אני ממליצה לך עליו בחום.

29/06/2010 | 22:59 | מאת: אני

ערכנו בפורום ניתוחים פלסטיים של יצחק מאייר דיון על דר' קריכלי. ולצערי מחקו את הדיון, לא מבינה מדוע בפורומים שאמורים לתמוך במנותחים מוחקים תגובות ודיעות של מנותחים שרק מנסים לעזור וכן גם אם הדיעה היא שלילית אך מתונה. בכל אופן אני מעוניינת לעבור ניתוח משני שכולל השתלת סחוסים באף ורציתי דיעה על דר אברהם קריכלי או עייש שמגיע פעם בחצי שנה, או מרקוס הראל. אבל ר-ק לניתוחים משניים. אודה לכם אם תחזרו אלי לטלפון: 0527486828 או תשאירו אסמס ואתקשר ממני. תעשו מצווה תודה תודה:))

11/07/2010 | 04:23 | מאת: אני..

כמה עולה ניתוח אף אצל ד"ר קריכליי?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים