מחיר לעיבויי שפתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

11/05/2010 | 18:45 | מאת: בת 21

שלום רב, אני עומדת לבצע ניתוח פלסטי עליו שלמתי כעשר וחצי אלף ש"ח ורציתי לעשות עיבויי שפתיים בנוסף אך ההצעת מחיר לעיבויי עמדה על כשלוש וחצי אלף ש"ח (אצל אותה קלינקה -ז"א לאחר הנחה של אלף ש"ח תחילה דרשו למעלה מ4 אלף) האם מישהי כאן יכולה להמליץ על מומחה בעל תעודות שיש לו הצעת מחיר טובה יותר? מדובר בעיבויי שפתיים בסיליקון טהור וזה מה שאני מחפשת רק במחיר טוב יותר ? מישהי יודעת מה המחיר של כללית אסטתיקה? או קלינקה פרטית?

12/05/2010 | 14:22 | מאת: א

לכי לרון עזריה הוא לוקח בין 500 ל700 לכל הזרקה זה מחיר מאוד הוגן אולי הכי הוגן ששמעתי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים