לדניאל-האם עברת ניתוח אצל קריכלי?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

12/03/2010 | 14:56 | מאת: מועמדת

אני חושבת לעשות לאחר פסח אבל רועדת מפחד...האם הוא הטוב ביותר עבורי? אחרי הכל 30000 שח לא בא ברגל...

20/03/2010 | 12:57 | מאת: אני

הבנתי שהוא יקר (כי הוא טוב) אבל באמת?? 30,000 שח??? אוקי... על ניתוח ובמיוחד על ניתוח שמשפיע על הפנים לא מתקמצנים... מי יודע אך מתבצע התשלום? כמה תשלומים ניתן לחלק?

21/03/2010 | 09:24 | מאת: דניאל

עברתי ניתוח ביום חמישי האחרון. הכול עבר חלק ויפה, מרגיש מצויין, טיפה נפוח. אין כאבים בכלל. אל תדאגי בחרת מנתח הכי טוב שיש. ד"ר קריכלי מניה בטוחה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים