ניתוח תיקון

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

09/07/2006 | 12:54 | מאת: שלי

לפני שנתיים עברתי ניתוח הגדלת חזה (אני אמא ל שני ילדים ) והחזה ממש נמוך כך שאף אחד אפילו לא חושב שעברתי ניתוח רציתי לשאול האם אוכל להרים את השתלים או להעביר אותם מעל השריר שהחזה יותר יבלוט יותר בלי ניתוח הרמה, כי הרופא המטפל טוען שאין צורך והכל בגלל שבית החזה שלי נמוך. האם זה נכון ועלי לקבל את זה כמו שזה או שיש לי אפשרות לתקן?

11/07/2006 | 07:57 | מאת: ליאורה

תשאלי פה: http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/List/xFI/440 זה פורום של רופאים..הם יענו לך בהצלחה

31/05/2007 | 10:55 | מאת: עדי

גם לי יש את אותה הבעיה בדיוק, החזה מאוד נמוך, יש צורך לשים חזיות פוש-אפ כל הזמן... אי אפשר ללכת בלי חזיה... פניתי לרופא שניתח והציע תיקון קטן אך לא ממש משמעותי, הסכום שנדרש דווקא מאוד משמעותי, כמעט סכום מלא. אשמח לשמוע ממך אם שמעת משהו בנושא.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים