ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

03/07/2006 | 15:05 | מאת: בארי

שלום. הייתי מעוניינת לברר האם ישנה אפשרות לבצע ניתוח שבו רק מצרים את רוחב האף ללא שבר העצם? יש לי אף רחב ולא הייתי רוצה לשבור את העצם-אלא רק להפוך אותו לצר יותר? אפשרי? יש מי שמתמחה בסוג כזה של ניתוחים או שכל מנתח ??

05/07/2006 | 10:20 | מאת: דודי

שלום לך גם לי יש אף רחב וכמוך מחפש מנתח . ביקרתי אצל לא מעט רופאים ומזה למדתי , שבניתוחים פלסטיים ניתוח אף עומד בנפרד וניתוח אף רחב בכלל אתגר מיוחד ולא כל אחד מסוגל להתמודד איתו. כך הגעתי לד"ר קריכלי, שלדעתי הוא הכי מקצועי. תנסה אצלו, תראה מה הוא יגיד.

22/07/2006 | 12:46 | מאת: ליאת

אתה יודע איפה יושב הרופא ואיך מגיעים אליו ?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים