ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

19/05/2006 | 11:28 | מאת: אבי

אני בתהליך תחקיר בשביל בחירה של רופא שיעשה לי ניתוח אף. הגעתי לשתי שמות שנראים לי: ד"ר יעקב גולן, וד"ר קליין. למישהו יש מה לומר עליהם? או אולי המלצה על רופא אחר?

19/05/2006 | 15:20 | מאת: מוטי

הי אבי, גם אני פניתי לקליין, אבל ראיתי התכתבות בקשר אליו ושיניתי את דעתי וכבר יש לי תור לניתוח אצל רופא אחר ושמו ד"ר קריכלי. כותבים עליו גם אחרים הרבה דברי שבח. אני יכול להפנות אותך לאותה ההתכתבות. http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Forums/xFF/Read/xFI/440/xPG/158/xFT/80656/xFP/80680 מוטי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים