ניתוח אף ד"ר מרקוס הראל

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

24/04/2006 | 13:54 | מאת: סגול

שלום, היתי בייעוץ ראשוני אצל ד"ר מרקוס הראל לניתוח אף, דיי אהבתי את העבודות שלו שראיתיתי באתר אבל לא ממש את ההדמיה שעשה לי. אשמח לשמוע חוות דעת מאנשים שעשו/יעשו אצלו ניתוח אף.

27/04/2006 | 10:51 | מאת: אריק

הייתי אצלו בייעוץ והוא אמר שהוא לא יכול לנתח את האף שלי כי הוא מחודד מדי. הוא הציע לי לפנות למנתחים אחרים. בהסתכלות בתמונות לפני ואחרי באתר שלו ואצל מנתחים אחרים, יש אפים שנראים הרבה יותר גרוע משלי. מחודדים, עקומים, ארוכים, מעוותים, מה שלא תרצה. היה לי מוזר שדווקא את האף שלי הוא לא יכול לנתח. בחדר ההמתנה יש לו אלבום של תמונות שלו מצולם עם כל מיני סלבריטיז. לי נראה שהאדם הזה אוהב יותר להצטלם עם יגאל שילון מאשר רופא מקצוען. ואם לא אהבת את ההדמיה שעשה לך - היית יכולה לומר לו ולהגיד מה היית רוצה אחרת, ואם הוא היה אומר לך שהוא לא יכול - תלכי לרופאים אחרים. במילא הוא לא נראה לי רציני.

10/05/2006 | 15:24 | מאת: קיטי

אני עשיתי ניתוח אף אצל ד"ר מרקוס הראל והתוצעה יפה מאוד. אף טבעי וחמוד.לגבי ההדמיה - את יכולה פשוט להסביר לו מה בידיוק את רוצה כי הוא עושה את ההדמיה לפי מה שהוא חושב ש מתאים לך. הוא ממש חמוד ויחס טוב. אני ממליצה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים