תיקון + הרמה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

28/02/2006 | 13:42 | מאת: רצינית

לפני עשר שנים עברתי ניתוח להקטנת חזה, היה לי חזה גדול, והניתוח נכשל, הפטמות לא במקום, והחזה עדיין נשאר גדול, וברצוני לתקן אותו, ומתבלטת לאיזה מומחים ללכת, הייתי אצל ד"ר מאיר ברמת אביב, אצל ד"ר בורשטיין הוא לא ידע מה לענות לי (כך !), מחפשת מומחים טובים מאוד, אשמח לקבל במייל המלצות, ודואר אלקטרוני שאוכל לחזור תודה רבה

01/03/2006 | 05:35 | מאת: מאיה

אני עשיתי אצל ד"ר מאייר

01/03/2006 | 09:31 | מאת: רצינית

מאיה אפשר לקבל יותר אינפורמציה, הייתי רוצה גם לראות את התוצאות לפני ואחרי, האם הורדת משהו משמעותי מהחזה, האם התיקון היה משמעותי ? אודה לך מאוד באם תשאירי לי פרטים שלך, או מסנג'ר, שאוכל ליצור איתך קשר, אם זה אפשרי. תודה רבה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים