צילוליט במותן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

12/07/2005 | 17:31 | מאת: מרים

שלום רב, אני בת 53, מבנה הגוף שלי מוגדר "תפוח" (שונה מ"אגס"). המשקל שלי תואם את הגובה, ואינני סובלת מעודף משקל (כך לדברי רופא ודיאטנית). למרות זה המותן שלי מעובה, כאילו הודבקו שם שני ק"ג, או יותר, שומן קשה. האם ניתן בדיאטה להוריד את המשא הזה? או כדברי הצעירים, רק שאיבת שומן, תציל אותי מזה? הצילו??? מרים

13/07/2005 | 14:16 | מאת: מישהי

מה עם התעמלות? נראה לי שזה מקום שאפשר להוריד ממנו באמצעות כושר.. האם ניסית?

13/07/2005 | 15:42 | מאת: מרים

משהי שלום, ותודה על התגובה, למעשה המליצו, על כפיפות בטן, כלומר, שוכבים פרקדן, הרגליים מתוחות, כפות הידיים מתחת לעורף ועולים לכדי ישיבה. אני עושה את התרגילים, כל בוקר לפני שאני קמה מהמיטה, מצליחה לבצע 60, כפיפות ברציפות, ובקושי רב. לאחר הפסקה של דקות מספר אני מצליחה להוסיף עוד 30, לא קל לי, אבל מתאמצת. אך למרות שקדנותי, והזמן כמחצית השנה, אין תוצאות. כאילו הדביקו לי בבטן בטון מזויין. מכאן באה השאלה, אם יש אלטרנטיבה, יש היום בשוק משחות, שממיסות צלוליט, זה יתכן? אני סקפטית. תודה לך שוב, על התיחסותך.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים