מרפאה פלסאיתבתל השומר

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

30/01/2006 | 10:58 | מאת: שני

שלום לכולם אני מעונינת לעשות ניתוח הגדלת חזה, שמעתי פרסומים על המרפאה בתל השומר אך אינני מכירה אף אחד שעבר שם ניתוח פלסטי כל שהוא- זה נראה לי בטוח שם כי אם יש תקלה וצריך טיפול נמרץ או משהו אז יש מקום קרוב ולא כמו ברמת אביב או בבית עתידים או איך שקוראים לזה אשמח לקבל מידע ממי שיש לו תודה שני

31/01/2006 | 12:31 | מאת: ורד

לא בהכרח זה נכון,אני עברתי הגדלת חזה במרכז רפואי ברמת אביב ואני מאוד מרוצה, לדעתי מה שחשוב זה הניסיון והמקצועיות של הרופא ועל זה צריך לשים את הדגש,

31/01/2006 | 19:06 | מאת: דנה

אני מסכימה עם ורד. אין כל קשר בין המרפאה בתל השומר ובים חדרי הניתוח בתל השומר. הניתוח הפלסטי נעשה שם במתחם אחר. חוץ מזה הרופאים הם צעירי המחלקה ולא הטובים והמנוסים שבהם. הרופאים הותיקים מקבלים באופן פרטי אצלם במרפאה. כמו שאמרה ורד, הכי חשוב זה קודם כל לבחור רופא. ואז ללכת אחריו לאן שהוא הולך לנתח.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים