אני ראשונה?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

03/07/2005 | 14:33 | מאת: ניצה

טוב, אני מתלבטת בין כמה רופאים, ורציתי לשמוע המלצות על רופאים לניתוח חזה למי שכבר עברה ניתוח כזה בעבר (להוציא שתלים ולהכניס חדשים)

03/07/2005 | 23:24 | מאת: riki

שלום לך, אני עברתי ניתוח עפעפיים אצל רופא כירוג מומחה ומפורסם, היתה כתבה בידיעות לפני כשבוע שהוא מטפל ומתקן פשלות של רופאים שאינם כירוגים. אם את רוצה פרטים אודותיו כתבי לי ביי ריקי

04/07/2005 | 10:08 | מאת: מיכל רז

ד"ר בן מאיר ממכון CARE. אל תהססי אפילו. הוא האחד והיחיד! אני עברתי אצלו ניתוח להגדלת חזה ומאז אני מאושרת. ראיתי ניתוחים של אחרים (אהממ... לא משהו) אבל הוא פשוט אמן. שיהיה בהצלחה. :)

05/07/2005 | 14:02 | מאת: אני

גם אני נותחותי שם!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים