קמטים מסביב לשפתיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

25/01/2006 | 11:04 | מאת: עדי

עמירם בורנשטיין שלום! בהמשך לבקשתך בת כמה אני? ובכן אני בת 74. לפני 9 שנים עשית לי פילינג עמוק על כל הפנים ןאני מוכרחה לציין שהתוצאה הייתה נהדרת וממשיכה למעשה עד היום. מה שמפריע לי כיום זה אזור השפתיים. קראתי על כל מיני אופציות כמו מילוי בהזרקות, לייזר ועוד. האם ניתן בכלל לטפל באזור רגיש זה ובאיזה שיטה היית ממליץ. בתודה עדי.

25/01/2006 | 17:53 | מאת: אורית

בטח שניתן לטפל בקימטוטים מעל השפה העליונה אני עשיתי חומצה היאלרונית שהסבירו לי שזה חומר טבעי לחלוטין ובאמת התוצאות ממש עדינות והקמטים ממש מטושטשים היום אחרי שנה עשיתי שוב הזרקה עם חומר יותר סמיך ויותר טוב והתוצאות מדברות בעד עצמן. עשיתי אצל דר' ליפין מהמרכז לבריאות האשה ברמת אביב . הוא מקבל ע"י הקניון פניה לבחורה בשם יפעת/אפרת לא זוכרת את שמה היא כבר תדאג למלא אחרי רצונך.בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים