הגדלת חזה - לא מרוצה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

17/07/2019 | 20:17 | מאת: מאיה

היי, אני יודעת שזה קצת מאוחר לשאול אבל לפני שנתיים וחצי עשיתי הגדלת חזה ואני לא מרוצה מהגודל, התפשרתי ם המנתח לא לעשות שתל גדול יותר כי הוא ממש התעקש איתי אבל הבטיח לי שהתוצאה תהיה כמו שאני רוצה . הוא שם לי שתל של 255 cc אמרתי לו אחרי הביקורת שאני לא מרוצה מהגודל, הוא קטן ועד היום אנשים לא מאמינים לי שעשיתי הגדלה! זה ממש לא הוגן שאת כל כספי שעמלתי עליו כל כך הרבה זמן התבזבז למשהו שאני בכלל לא מרוצה ולא רציתי ! אין מה לעשות עם זה ?

28/07/2019 | 06:28 | מאת: מיטל

סליחה שאני מתערבת, גם אצלי זה ככה המנתח התעקש ואמר שאני לא יכולה לשים שתל גדול יותר כי לא בטוח יכנס בניתוח ובסוף הקשבתי לו ושמתי 340 cc וזה לא הגיוני בכלל שהוא לא יכל לשים שתל יותר גדול ממש מוזר לי הקטע הזה, אולי אמא שלי אמרה לו משהו שלא ישים לי הרבה, אצל מי עשית? וגם לי לא מאמינים שעשיתי אומרים לי שהם קטנים

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים