ניתוח אף ד"ר אברהם קריכלי המלצה חמה!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

13/06/2019 | 15:01 | מאת: רועי

שלום רב, לפני כחודש עברתי ניתוח אף אצל האחד והיחיד ד"ר אברהם קריכלי. אצל ד"ר קריכלי הייתי בפגישת ייעוץ לראשונה לפני 4 שנים כשהייתי חייל. אך לא התאפשר לי בזמנו לעבור את הניתוח. אחרי פגישה עם ד"ר קריכלי וכל ההמלצות שקראתי באינטרנט. לא היה לי ספק שאעבור את הניתוח רק אצל ד"ר קריכלי. לא אשקר הניתוח יקר. אך שווה כל שקל!!! אצל ד"ר קריכלי תוצאה מובטחת. היה לי מחיצות עקומות באף שבר באף. עור עבה ואף נפול. ניתוח מסובך מאוד! שאני לא מאמין ששום רופא בארץ יכל להגיע לתוצאה שקיבלתי מד"ר קריכלי. לאחר כשבוע מהניתוח הגבס ירד. לא היה לי כחול מסביב לעיניים בכלל! כמו שיש להרבה אנשים שעוברים ניתוח אף. התוצאה מדהימה אף גברי טבעי אסתטי וישר! אף אחד לא שם לב בכלל שעברתי ניתוח התוצאה פשוט מדהימה! ד"ר קריכלי רופא אמין מקצועי ולבבי. הניתוח היה ביום שישי וביום שבת בבוקר הוא התקשר באופן אישי לשאול לשלומי והאם הכל בסדר. ההחלמה הייתה מושלמת לא היו שום בעיות. חודש אחרי ניתוח אצל ד"ר קריכלי אני מרגיש נפלא ונושם נפלא. היה לי ברור שניתוח אף זה רק אצל ד"ר קריכלי. האף הוא כרטיס הביקור שלנו הנשימה שלנו ואין מצב שאני לוקח סיכון והולך לרופא אחר ויוצא מאוכזב. אצל ד"ר קריכלי אין מצב לצאת מאוכזב. ברצוני לשבח גם את אירינה מנהלת המרפאה המקסימה שליוותי אותי בכל התהליך והיא זמינה ועונה מהר. ניתוח אף רק אצל ד"ר קריכלי. לא שווה לקחת סיכון על האף שלנו שזה כרטיס הביקור שלנו! שווה כל שקל ואל תשכחו שזה לכל החיים. ד"ר הוא אלוף ובאים אליו אנשים מכל העולם ואפילו מאוסטרליה. לדעתי אין רופא בארץ שיכול להגיע ל10 אחוז מהיכולות של ד"ר קריכלי. המלצה חמה. ניתוח אף רק אצל קריכלי!!

21/07/2020 | 22:05 | מאת: אפרת

היי, אתה יודע אם דוקטור קריכלי עדיין עובד? המספר שמופיע באתר שלו לא מחובר.

21/07/2020 | 23:37 | מאת: רועי

תנסי במייל [email protected]

06/08/2021 | 11:00 | מאת: ננה

אפשר לדעת איך ליצור איתו קשר?

06/08/2021 | 11:02 | מאת: רועי

ממה שהבנתי הוא לא עובד יותר

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים