לפני ניתוח- מה יהיה לאחר הניתוח בקשר לנשימה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

20/03/2018 | 09:40 | מאת: אופיר

שלום רב, החלום שלי לעשות ניתוח אף עוד מגיל צעיר אך לצערי במשך השנים נתקפתי התקפי פאניקה והיום אני לוקח כדורים נגד ההתקפים, הפחד הכי גדול שלי זה לא לנשום ואני מסתובב כל הזמן עם אלרין בכיס . בכל פעם שהאף שלי טיפה סתום אני ישר נלחץ. ואני ממש רוצה לעשות ניתוח אף אך אני יודע שאחרי הניתוח לא ניתן לנשום מהאף בצורה נורמלית אם בכלל. האם יש איזה פיתרון לנושא הזה ?

22/03/2018 | 18:41 | מאת: גיא

בימים הראשונים לאחר הניתוח אכן ישנם קשיי נשימה עליך להתגבר על זה בכוח רצון. אולי תפנה לטיפול פסיכולוג?

26/03/2018 | 10:42 | מאת: אופיר

לא עוזר... ;( אין אפשרות לעשות את הניתוח חיצונית ולא פנימית ? שמעתי שזו גם שיטה שאומנם משאירה צלקת ולכן היא לא פופלרית אבל זו גם אופציה האם היא גם משאירה אותי עם קושי לנשום ?

28/03/2018 | 23:39 | מאת: גיא

בכול מקרה יגרמו קשיי נשימה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים