שאלות בנוגע לניתוח להזעת יתר

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

19/11/2017 | 11:49 | מאת: אוקסנה

שלום אני סובלת מזה הרבה זמן מהזעת יתר, זה ממש מתסכל אותי ושפיע עלי, ניסיתי כל מיני תכשירים ודברים ושום דבר לא עובד, שמעתי לאחרונה שיש ניתוחים שיכולים לעזור, יש כאן מישהו שעבר איזה ניתוח שמטפל בזה ויכול להמליץ, לתת רשמים, להסביר איך זה עובד?

20/11/2017 | 10:16 | מאת: ורד

לגבי הזעת יתר מניסיון אישי לא ניתוח בכלל אלא הזרקת בוטוקס שמחזיק בדרך כלל כחצי שנה אני עשיתי אצל ד"ר בן שושן אבנר ברמת אביב תוכלי להתקשר לשם לשאול 037285858

21/11/2017 | 12:53 | מאת: חוני

נראה לי זה משהו חדש של השנים האחרונות שממש עשוי לעזור לך ! זה העברת אנרגיה כזו לבלוטות הזיעה, זה אמור לטפל בזה. מידע מפורט יותר על הטיפול בלינק: http://www.drmony.co.il/facelift/

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים