צלקת מניתוח פלסטי - איך מעלימים?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

25/09/2017 | 09:34 | מאת: סיוון סלומיאנסקי

שלום, אני מתכננת לעבור בפסח שני ניתוחים פלסטיים. אחד באף ואחד בחזה, אבל ממש ממש חוששת מהצלקת. אני עושה ניתוח שאמור להיות אסטתי , אבל הולכת להשאר עם צלקת לא אסטטית. הלכתי להתייעץ עם 2 רופאים מאוד בכירים בתחום שהמליצו לי על יריעות סיליקון, (אחד מהם ציין שם, אני חושבת ניוג'ל) אומרים שלפי הניסיון שלהם יריעות סיליקון רפואי עושות עבודה טובה. מה דעתך? ההיריעות האלו עוזורות?

15/11/2017 | 10:05 | מאת: סיגי

לפי הניסיון שלי אחרי ניתוח חזה אצל ד"ר אבנר בן שושן מרמת אביב הוא המליץ לי על טיפול בלייזר לצלקת אצל ד"ר צחי סלקוביץ' גם ברמת אביב בקיצור, חזה פנים אף ד"ר בן שושן אבנר תותח על!!!!!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים