ד"ר יואב אברהמי ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

02/09/2017 | 14:54 | מאת: ג.ק.

הייתי בייעוץ אצל ד"ר יואב אברהמי, בסך הכל עשה עליי רושם, איש מאוד נחמד, אך אני לא מוצאת הרבה המלצות עליו למרות שהראה לי עבודות שלו והן מאוד יפות. אשמח לקבל המלצות או אם מישהו שמע עליו

25/01/2018 | 14:13 | מאת: ליזי זהר

אני הסתובבתי שנים עם אף מכוער אחרי שעשיתי ניתוח לא מוצלח כולל תיקון !! מי שהציל את המצב והתאים לי את האף לפנים, עיצב לי אף יפהפה ושיקם לי גם את הביטחון העצמי, הוא דר קריכלי. מניסיון ורק מניסיון לא הייתי לוקחת סיכון ושמה את הפנים שלי בידי אף מנתח אחר!! בהצלחה

20/11/2018 | 20:15 | מאת: עדן

הוא לא טוב אברהמי?

27/11/2018 | 22:14 | מאת: מ.ל

הוא מעולה!!! עשה לי אף שלא נראה מנותח ומתאים פיקס לפנים שלי. גם הייעוץ שהוא נתן היה הכי אמיתי. ממליצה בחום!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים