תפרים שנפתחו לאחר ניתוח חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

18/08/2017 | 05:27 | מאת: לירז

היי, עשיתי לפני שנה ניתוח הרמה והגדלת חזה. לאחר שהורידו לי את התפרים העור נפתח לגודל של כחמש אצבעות. רק לאחר חצי שנה העור הבריא לי ונשארה צלקת מסיבית בחזה. כיום אחרי שנה עברתי ניתוח לתיקון הצלקת כאשר הורידו לי ממנה 2/3. אני כרגע עדיין עם התפרים והם נפתחו למטה ממש בקטנה. החשש הוא שעוד הפעם יפתחו כמו בפעם הקודמת. הרופא אומר שזה בקטנה מה שנפרם לי ושאין ממה לדאוג. האם אני צריכה לחשוש? ולמה זה קורה לי שוב ולמה זה קורה בכלל? האם קשור לעור שלי? תודה מראש על העזרה

12/02/2018 | 14:35 | מאת: אפרת

אני ממליצה לך להתייעץ עם ד"ר דנה אגוזי מומחית לניתוחי חזה מנהלת מחלקת פלסטיקה בבי"ח קפלן עשיתי אצלה הגדלה והיא מקצוענית אמיתית האתר שלה: https://www.d-egozi.co.il/%D7%A0%D7%99%D7%AA%D7%95%D7%97-%D7%97%D7%96%D7%94/%D7%94%D7%92%D7%93%D7%9C%D7%AA-%D7%97%D7%96%D7%94/

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים