רוצה לעבור ניתוח אף אצל יצחק מאייר רוצה תעזרה שלכם חברים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

26/05/2017 | 00:28 | מאת: נילי

היי הייתי רוצה חוות דעת על ד"ר יצחק מאייר. אנשים ששמעו או עשו אצלו ניתוח אף אמורה לעבור אצלו בקרוב ניתוח.. אשמח עם תעזרו לי ותייעצו :)

31/05/2017 | 17:13 | מאת: גלית

ממליצה בחום על ד"ר קריכלי, מספר אחד בניתוחי אף, אבל גם יקר מאחרים.

02/06/2017 | 11:41 | מאת: קיה

כן.. שמעתי שהוא ממש טוב רק חבל שהוא מגזים במחיר לא אנושי. תודה:)

04/06/2017 | 17:35 | מאת: גלית

מה זה מחיר לא אנושי? ישנם עורכי דין שלוקחים מיליונים על תיק ומשלמים להם כי הם שווים את המחיר ואף אחד לא אמר שזה מחיר לא אנושי. אין מה לעשות, איכות תמיד עולה יותר. לא מעט מנותחים שילמו מחיר "אנושי" אצל מנתחים אחרים ואחר כך ביקשו מד"ר קריכלי לתקן את הנזקים. שילמו ובירכו.

25/01/2018 | 14:19 | מאת: ליזי זהר

אני שילמתי בעבר יקר.. אמנם לא כמו קריכלי, אבל אצל מנהל מחלקה בבית חולים מוביל, עברתי ניתוח כושל, אחרי שנתיים עשיתי תיקון.. שוב הוצאות וסבל. ורק עכשיו עשיתי תיקון אצל קריכלי ואני סוף גוף נראית טוב ולא כתוב לי על הפרצוף ניתוח אף כושל. עברתי דרך קשה!! מקווה בשבילך שמה שתיבחרי ייצא מוצלח!!!

28/05/2021 | 20:53 | מאת: Revital

יש טובים ממנו

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים