גירוי

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

27/06/2005 | 14:36 | מאת: אלמונית

אני בתחילת שנות ה- 30 בחודשיים האחרונים יש לי גירוי מציק באזור פי הטבעת, חשוב לציין כי אין במקום פצע או דלקת, זהו גירוי אשר גורם לגירוד מציק ולא נעים לי, אני מתקלחת מספר פעמים ביום, וניסתי למרוח קרמים למיניהם, כולל שמנים ארומטים וכו' ודבר לא עוזר, לא נעים לי לגשת לרופא אם אוכל לקבל עצה מה ניתן לעשות אשמח, ולא לאיזה רופא עלי לפנות. תודה!

27/06/2005 | 16:58 | מאת: מיכל לזרוביץ

שלום לך זוהי בהחלט בעיה שאיננה סופר אטרקטיבית אך אני בטח לא אחדש לך כי אנשים פונים לרופא עם בעיות עוד יותר מביכות מזו שתיארת. גרד באיזור האנלי (פי הטבעת) יכול להיות מסיבות שונות: תולעים (ואז בדרך כלל הגירוד בלילה), טחורים, פטריות, הרפס, דלקת עור, דלקת מעי, שלשול, הגיינה, אבסס ,פיסורה , סבון, בגדים , מזונות שונים (כגון שוקולד, עגבניות ופרי הדר, קפה, קולה וכו) והרשימה עוד ארוכה. אני מציעה לך כן להיבדק על ידי פרוקטולוג או רופא עור או גניקולוג על מנת לאבחן את הבעייה..כי אז גם אפשר לטפל בבעייה עצמה. לבינתיים (עד שאת הולכת להיבדק אצל פרוקטולוג-מומחה למחלות פי הטבעת או רופא אחר) בכל זאת הייתי מציעה לך טיפול בשמנים אתרים (אינני יודעת מה ניסית בעבר אך שווה לנסות תערובת זאת). תכיני את התערובת הבאה: גרניום 4 טיפות לבנדר 4 טיפות ברגמוט 3 טיפות ועכשיו הכניסי 2 טיפות מתערובת זו לקערת מים ושטפי את פי הטבעת פעמיים ביום (מומלץ לאחר עשיית הצרכים). רק תקפידי כי השמנים האתרים יהיו מאיכות טובה. בברכה, מיכל

08/09/2006 | 19:23 | מאת: רונית

לרופא הטוב דר שירי אנה כשתדבר בתכנית אצבע על הדופק אים תוכל לדבר על רפואת עור למטילים והסכנות נושא חשוב ומידע שימושי אודה לר מאוד רונית

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים