חורים בזקן - זקן לא מלא

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

18/08/2016 | 12:35 | מאת: אביעד

אהלן אני כבר ככה מאז שאני מכיר את עצמי ונמאס לי כבר - מצחיק שאלו הבעיות שלי אבל סבבה, הזקן שלי בחיים אבל בחיים לא גדל להיות מלא זאת אומרת יש לו שני חורים שכמעט באותו מקום של הגוף כאילו מבחינת חור מתחת לאוזן בצד ימין ובצד שמאל כמו מראה, אני תאמת מת לדעת מה הפיתרון כי זה מוריד לי את הביטחון אני מת כבר לגדל זקן אבל בגלל החורים האלו זה לא אפשרי וזה נראה נורא, מה הבעיה ומה הפיתרון אני אשמח

21/08/2016 | 13:47 | מאת: אביעד

עזרה מישהו?

25/08/2016 | 15:20 | מאת: שלי בן-דור

שלום, נקודת ההשקה העקיפה בין שאלתך לקוסמטיקה היא מיקרונידלינג "איפור קבוע" שיכול לדמות שיער בכד שהקרחות יהיו פחות בולטות. בהצלחה, בברכה, שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים