ילד בן 11

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

28/05/2016 | 21:31 | מאת: נעמי

שלום רב, לבן שלי יש על הלחיים בלבד קרטוזיס פילריס בצורה עדינה, זה בכל זאת מפריע לו. איזה קרם מומלץ לשים והאם יש שיטה להפטר מזה? האם זה אומר שיהיו לו הרבה פצעי בכרות? תודה

31/05/2016 | 18:51 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, בהתאם למצבו של בנך יש לבחון אם ניתן לפתור על ידי שימוש יומיומי בבית בחומצות AHA - גליקולית או לקטית וכן טיפול פנים אצל קוסמטיקאית פארה-רפואית שמשתמשת בחומצות הן בקליניקה והן בהתאמת התכשירים הביתה, או במצבים אקוטים בעזרת קורטיזון במרשם רופא. בברכה, שלי בן דור

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים