שיעור פנים ושחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

27/02/2016 | 16:58 | מאת: מיואשת

שלום, אני בת 36 וסובלת משחלות פוליציסטיות שגורמות לשיעור (גם) בפנים. למיטב ידעתי אין טעם לעשות טיפולי לייזר וכדומה בגלל השחלות הפוליציסטיות. בשל כך אני שנים משתמשת בחומר המבהיר את שיער הפנים - האם זה בסדר? הבעיה הכי גדולה שלי - השיער בסנטר. אני נלחמת בו על בסיס יומי עם פינצטה. בשנתיים האחרונות נהיו לי כתמים אפורים בסנטר ואני כבר מיואשת ולא יודעת מה ניתן לעשות כדי לפתור את הצרה הזו :( אודה לכל עזרה.

01/04/2016 | 16:47 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, אני לא מוצאת שיכול להגרם נזק מהבהרה אך אם השיער מפריע לך למרות שהוא מובהר אני ממליצה על התייעצות עם קוסמטיקאית להסרת שיער באפילציה או ipl. בברכה שלי בן דור 054-2332000

14/04/2016 | 11:20 | מאת: שלי בן-דור

שלום רב, האם מטופלת הורמונלית? גלולות או התקן? והאם סובלת גם מפצעונים או רק משיעור וכתמים? אני מציעה לפנות לגניקולוג שלך בנושא. במקביל אני ממליצה על טיפול בעור עם חומצות יעודיות, אני אישית ממליצה על חומצה אזלאית לשימוש קבוע. ליעוץ נוסף 054-2332000 שלי בן דור

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים