דיקור לאטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

08/05/2015 | 21:56 | מאת: יוסי

לד"ר מיכל לזרוביץ שלום קראתי ב- ynet בריאות שמחקר בשיבא שדיקור מרפא אסמה של העור אני סובל מגיל 15 מגרד היום אני בן 39 טופלתי בפוטותרפיה בבלינסון וזה לא כל כך עזר לי האם דיקור יכול לרפא את מחלתי תודה מראש על התשובה

11/07/2015 | 18:23 | מאת: שלי בן-דור

שלום, ניהול הפורום כעת מתבצע על-ידי ומענה לשאלתך- דיקור הינו כלי מצויין לאיזון כללי של מערכות הגוף וכדאי הן לאדם חולה והן לאדם הנחשב בריא ללכת לדיקור. דיקור למעשה יכול להועיל לכל בעיה שהיא, בשילוב תזונה נכונה, שינה טובה, תרגול נכון וטיפול נכון. במקרה של אטופיק דרמטיטיס כדאי לשלב ביקור אצל הרופא הסיני ביחד עם חומצה לקטית ייעודית מוגנת פטנט שניתן להשיג אצל קוסמטיקאית על-מנת להקל על הגרד והיובש לאורך זמן. בהתפרצויות משמעותיוית כדאי להעזר לזמן קצר גם במשחה סטרואידית. לשאלות נוספות 054-2332000 בברכה, שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים