שמן נר הלילה לטיפול

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

02/05/2015 | 19:18 | מאת: אנה

קניתי כמוסות של שמן נר הלילה בזמן ההיריון לזירוז הלידה. השתמשתי רק ב2 וירדתי כך שאין לי כל כך מה לעשות עם כל הקופסה. הבנתי שהשמן הזה ממש יכול להיות טוב לטיפול בעור הפנים ושיער. אשמח לדעת באיזה אופן להשתמש בו. האם למרוח אותו ישירות? באיזה כמויות ובאיזה תדירות? אציין שקראתי באינטרנט לגבי ערבוב שלו עם שמנים אחרים שמכינים כך כל מיני סוגים וכל, אבל אני לא מעוניינת לקנות שמנים נוספים בכלל אלא רק להשתמש רק בו. ולגבי לקחת את הכמויות בבליעה - לא רלוונטי כי אני מניקה והייתי מעדיפה שלא.

04/07/2015 | 15:58 | מאת: שלי בן-דור

אנה שלום, הייתי ממליצה לטפל בעור הפנים עם תכשירי קוסמטיקה ייעודיים לעור אשר נבדקו ונבחנו ואושרו לשם כך על ידי משרד הבריאות. בברכה, שלי

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים