גירוד בכפות הידיים

דיון מתוך פורום  קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים

23/02/2015 | 15:41 | מאת: רועי קונטי

היי מיכל, אני רועי קונטי ויש לי בעיה. כל הזמן שכשקר לי, כפות הידיים שלי מגרדות. היום לדוגמא כשהרמתי משקולות, כשהחזקתי את מוט הברזל הקר, התחילו לגרד לי כפות הידיים וזו רק דוגמא אחת. לפני כשבוע במהלך ימי הקור, הלכתי ברגל ללא כפפות לידיים וכפות הידיים שלי התחילו לגרד בצורה מאוד לא נעימה עד שהכנסתי את ידיי לכיסים וחיכיתי כמה דקות כדי שהגירוד ייפסק. האם יש לי אלרגיה לקור המתבאטת בגירוד בכפות הידיים? תודה לך! :)

04/03/2015 | 07:42 | מאת: מיכל לזרוביץ

רועי בוקר טוב, הדבר דורש אבחון, לא ניתן לשער דרך הרשת. בברכה, מיכל לזרוביץ N.D ד"ר לנטורופתיה ואחות מוסמכת נטורופתית ומומחית ברפואה טבעית 0546499302 www.ginko-natural.com

מנהל פורום קוסמטיקה רפואית לשיקום עור הפנים